Hooked on a Feeling

Når jeg ble spurt om å skrive om Pain Solution følte jeg en umiddelbar motstand. Av alle tema, måtte det være om min verste fobi? Som dominatrix og BDSM-entusiast er jeg ikke ukjent med smerte.

Men å se en to-timers forestilling med opphenging av kropper i kroker blant andre intense piercingnummer, ville bety å møte frykten min på et helt nytt nivå. Jeg tok utfordringen og avtalte å se Pain Solutions «Sideshow Before Christmas», og å intervjue deres grunnlegger og hovedartist, Håvve Fjell – The Headmaster.

Når jeg senere så forestillingen var jeg hypnotisert. Utøverne feide ut på scenen med en blanding av bravado og gjøgleri mens de prøvde seg på dumdristige nummer som å stå på sverd, gå på legoklosser, henge i kroker. Alt med en masse glimt i øyet (og nåler i kinnet), satt til leken sirkusmusikk. Jeg krøp sammen noen ganger, men lo også og fråtset i vouyeursadisme, spesielt når en av utøverne hengte bowlingballer fra, hm, ballene sine.

På slutten av forestillingen var publikum helt ville og stilte seg i kø for å stifte sine tips til utøvernes kropper. De hadde oss solid på kroken!

Foto: Paal Audestad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *